Uendeligt mange løsninger og muligheder

Jægerspris Vinduet har i 70 år produceret vinduer og døre til hele Danmark. Vores målsætning er at tilbyde løsninger, der lever op til tidens energikrav og som alligevel tilgodeser det flotte håndværk.

Vi går gerne i dialog med vores kunder om ønsker og forventninger, så vi sammen kan finde frem til den rigtige løsning. Hvis du ikke lige kan se det du ønsker dig i kataloget, vil vi med glæde modtage din forespørgsel alligevel, da vi også har en løsning til dig. Den gode dialog mellem dig, din håndværksmester og os, sikrer en tryg handel du kan være tilfreds med.

Døre:
Smukke døre som ingen andre kan lave. Udføres primært i kernefyr og mahogni, men andre træsorter kan også tilbydes. Alt fra de ”gamle” fyldningsdøre med messinghængsler til de topmoderne profiler med glas.

Klik på billedet, og få det vist i større format.

Vinduer:
Energiløsninger i højeste kvalitet. Vinduer med 2 eller 3-lags termo, varmkant og de nyeste termoløsninger fra Scanglas. Individuelle udformninger, mål og mange profilløsninger. Udføres primært i kernefyr og mahogni.

Koblede vinduer:
Vi laver koblede vinduer med de rigtige 22 mm kitfalssprosser med enten indvendig termo eller enkeltglas. Som noget helt særligt er udvendige rammer og sprosser altid lavet i mahogni. Her er der tale om en helt unik energiløsning hvor den udvendige fine kitfalsramme i kan gå i kombination med f.eks. en indvendig ramme med 2 eller 3-lags termo. Også lydreduktionen er helt i top.

Klik på billedet, og få det vist i større format.